Gratis Internet & Gratis Bredband – Din Guide Till Gratis Internetabonnemang

Här hittar du länkar till företag som erbjuder gratis internetabonnemang. Du får även information om hur mycket webbutrymme, hur många e-post adresser du får samt om lokalsamtalstaxa tillkommer för din internetuppkoppling.

Gratis Mobilt Bredband Med Tele2

Tele2 bjuder dig på månadsavgiften för sitt mobila bredband fram till årsskiftet. Därefter kostar det 189:-/månad. Du slipper dessutom kostnaden för USB-modem och inträdesavgift värda 1490:-.

Med Tele2 Mobilt Bredband får du:

  • Upp till 7,2 Mbit/s i deras 3G-nät med Turbo 3G.
  • USB-modem för 0:-.

Klicka här för att beställa Tele2 Mobilt Bredband idag!

Hitta Okrypterade Trådlösa Nätverk

Hitta okrypterade trådlösa bredbandsnätverk med tjänsten på netfree.se. Du kan också tipsa om tidigare okända okrypterade trådlösa nätverk.

Calypso Light

Ett Internetabonnemang för uppringd modemanslutning utan fasta kostnader. Ett billigt och enkelt sätt att komma ut på Internet utan att du binder dig.

För dig som normalt har bredbandsuppkoppling men ibland behöver kunna koppla upp till Internet via modem, t ex från sommarstugan, på resan eller från båten är detta tjänsten för dig! Allt du behöver är en dator och ett modem.

Calypso Light innehåller inte tjänster för epost eller hemsidesutrymme utan är en ren tjänst för uppkoppling via modem. Tjänsten har inga fasta avgifter.

Du betalar bara för telefonsamtalet under tiden du är uppkopplad och det är normal samtalstaxa inom Sverige som debiteras på din teleräkning av din normala teleoperatör.

Delta Connect

En snabb Internetanslutning för modem, ISDN. Uppkopplingstiden för modem är extremt snabb med denna nya teknik, och oftast mindre än hälften jämfört med andra alternativ. Du kan naturligtvis även behålla din nuvarande e-postadress och bara byta det uppringda telefonnumret för att få snabbare och billigare anslutning.

Pagotlands Modempool

Pagotland har Internetabonnemang för uppringd modemanslutning utan fasta kostnader.
Denna tjänst är för dig som ibland behöver kunna koppla upp dig till internet via modem. Perfekt för dig som inte har bredband eller om du är på resande fot.

Allt du behöver är en dator och ett modem.
Tjänsten är helt gratis och har inga fasta avgifter förutom det du betalar till din telefonoperatör för ett normalt samtal inom Sverige.

Gratis Trådlöst Bredband

FON är för dig som redan har bredband hemma och helt kostnadsfritt även vill få trådlöst bredband (WiFi) överallt.
Med FON WiFi routern "La Fonera" installerad på din bredbandskoppling så får du inte bara WiFi i hemmet utan du får det även gratis på alla ställen där andra FON-medlemmar installerat en FON router. FON har idag över 140 000 medlemmar i hela världen och siktar på att vara en miljon inom ett år.

Bredband Utan Startavgift & Gratis Trådlöst Modem

Betala 0:- för ditt bredbandsmodem och slipp startavgiften genom att skaffa Tele2 Bredband ADSL. Med det kan du välja mellan att surfa i allt från 0,25 Mbit/s till hela 24 Mbit/s.

Övrigt Internetrelaterat

2 Kommentarer till “Gratis Internet & Gratis Bredband – Din Guide Till Gratis Internetabonnemang”


  1. Jimmy Borgh Säger:

    Hej. finns det nåt sett att få gratis internet till en macbook med airport? Har betalningsanmärkningar och kan inte registrera mig själv.


  2. ramsen Säger:

    jag vill ha internet gratis till mit mobil

Lämna En Kommentar