Därför sparar du pengar på dyrare produkter

Det är lätt att tro att billigast är bäst, särskilt i tider som dessa när i princip allt från mat till bränsle, kläder, el och räntor går i taket. Faktum är dock att det finns en hel del fördelar med att köpa dyrare kvalitetsprodukter. Det sparar dig nämligen pengar i längden.

Det finns gott om kortsiktigt mode som lockar både ögat och plånboken, men frågan är hur lönsamt det egentligen är på längre sikt. När det gäller att köpa accessoarer på nätet ska du till exempel köpa dina väskor hos Saddler och du hittar dem på https://www.saddler.se/dam/vaskor där utbudet är riktigt stort. Saddler erbjuder produkter av hög kvalitet med tidlös design.

Prioritera kvalitet framför kvantitet

Det finns en mängd fördelar med att handla dina väskor och accessoarer online, inte minst kan du spara en hel del tid och få unika erbjudanden och rabatter via nyhetsbrev. Som medlem får du också information om nya produkter och unika möjligheter att handla accessoarer av god kvalitet till bästa möjliga pris. Det är allmänt känt att kvaliteten på produkterna minskar drastiskt när företagen vill sälja stora kvantiteter till så låga priser som möjligt. Vill du verkligen spara pengar ska du satsa på kvalitet framför kvantitet.

Kvalitetsprodukter är dessutom betydligt mer hållbart ur miljösynpunkt eftersom du kan använda dina accessoarer under lång tid framöver. Detta är en aspekt som snabbmodet inte kan tillgodose. När du shoppar mer än du behöver och köper det absolut billigaste är det någon annan i produktionskedjan som betalar priset. Om du hellre väljer slow fashion och gör modemedvetna och genomtänkta inköp bidrar du till bättre arbetsmiljö för fabriksarbetare i Asien samtidigt som du sparar en hel del på miljön. Saddler jobbar systematiskt för att minska sin miljlpåverkan på både natur och människor samtidigt som de erbjuder riktigt vackra och hållbara accessoarer av mycket god kvalitet.