Unna dig en lyxig hotellsemester nästan gratis

Känns en lyxig semester alltför avlägsen? Lata dagar vid poolen, fräscha hotellrum och långa hotellfrukostar med allt gott du kan önska dig? Här är några tips för att få en lyxsemester nästan helt gratis.

Det låter dyrt och kanske ouppnåeligt, men det kan vara så att du tänker för stort. Lyxig semester innebär ofta att vi tänker på utlandsresor. Men såna resor kostar så mycket mer än vad vi har råd med. Det vi vill ha är avkoppling och känna oss lyxiga. Det kan du få hemma på ett hotell med pool till ett mycket bättre pris! För tänk på att du inte behöver åka långt för att få en härlig semester. Ibland kan det räcka att ta in på hotell i sin egen hemstad och komma bort från alla måsten! Kanske bor du nära någon av de bästa platserna i Sverige.

Leta rabatter och erbjudanden

Du kan hitta bra priser på hotell genom att använda dig av olika rabatter. Har du kundkort på ICA, Coop eller liknande kan de ha bra erbjudande, det kan ha också ditt fackförbund eller någon organisation du är med i. Du kan även tjäna hotellpoäng genom att ansluta dig till olika kedjor. Vissa av dem erbjuder kreditkort som ger dig poäng till ditt hotellkonto när du handlar mat och annat till ditt hushåll. Poängen kan du sedan använda till gratisvistelser på hotell.

Undvik dyra misstag

Vill du bo på något av de bästa hotellen i Stockholm så kostar det oftast mer. Men även här kan du hitta bättre priser. Undvik misstagen som gör hotellvistelsen dyrare. Hitta dagar då inte alla vill bo på hotell. Kan du bo söndag till måndag så är det ett bra tips då helgresenärerna har checkat ut men affärsresenärerna inte har anlänt än.

Se till att utnyttja det som inte kostar mycket pengar på hotellet. Ta med egen dricka och snacks till hotellrummet så du inte behöver använda hotellbaren. Då får du pengar över till att ta ett lyxigt glas när du ligger vid hotellpoolen för att få känslan av utlandsvistelse. En känsla av lyx behöver inte vara dyrt!